Vi arbetar med kvalitetssäkringoch mäter effekter och resultat

Resultatsiffror från Summer Camp 2023

Hela 90% anser att deras deltagande på lägret har gjort att de tycker bättre om sig själva och fått ökad självkänsla och hela 95% anser att deras deltagande på lägret har gjort att de ser mer positivt på framtiden.

Resultatsiffror från Summer Camp 2022

85% upplever att lägret fått dem att må bättre.

95% svarade att de ansåg att medverkande på lägret har varit värdefullt för dem.

60% svarade att de ser mer positivt på framtiden tack vare lägret.


Röster från Summer camps 2023

Deltagare berättar med egna ord om betydelsen av lägret.

”Det har betytt mycket för mig.Att få chansen att skaffa nya vänner och samtidigt ha kul. Det bästa lägret jag gått på!”

”Lägret har betytt mycket för mig även fast det är mitt första läger. Egentligen så ville jag gå på lägret eftersom jag har lite problem med kompisar i skolan, speciellt med att jag känner mig väldigt utanför och utfryst. Men på lägret så har jag verkligen fått känslan att jag är välkommen och att jag syns och får vara med. Det har betytt väldigt mycket för mig. Jag hoppas verkligen att jag kan komma tillbaka nästa år!”

”Det har varit så mysigt och jag har verkligen haft så kul. Ledarna är helt fantastiska och vi alla kändes som en stor familj. Jag saknar det otroligt mycket nu när jag är hemma och kan inte vänta tills nästa år!”

”Det här lägret har betytt mycket för mig. Att känna gemenskapen med alla som deltog, att jag lärt känna nya personer och fått nya vänner. Rida och vara med hästarna var väldigt kul och berörande. Övningarna var också bra för personlig utveckling (och roliga). Jag tycker också att det var bra att vara utan mobilen, det kändes skönt. Tack så mycket”Deltagare berättar med egna ord om betydelsen av lägret.

Röster från Summer Camps 2022

“Allt och mycket mer. Lägret för mig är en befrielse där jag kan vara mig själv och känna mig hemma på en nivå jag aldrig har varit med om tidigare. För mig är lägret en trygghet.”

“Lägret har betytt allt för mig och jag älskade alla och allt.”

“Mycket, jag gillade verkligen det här läget. Jag fick nya vänner, fick lära känna nya personer, kände mig uppskattad och gillad och väl omhändertagen och lyssnad på. Jag utvecklades mycket och tänker på mig själv på ett mer positivt sätt. Tack så mycket för den här veckan, det betydde mycket för mig.”

“Det var lite läskigt i början, jag var rädd att jag inte skulle få några vänner och att ingen skulle gilla mig men jag hade fel! Jag har fått så många nya vänner och jag ser fram emot att träffa det igen nästa år!”

“Gemenskap, glädje, vänskap, kul, roligt, spännande, mysigt, otroligt, fantastiskt & så mycket mer.”

“Det har betytt mycket för mig. Lägret har varit en stor trygghet och jag har mått så mycket bättre här på lägret än vad jag gör hemma.”

“Lägret är som ett andra hem! När jag anmält mig är jag på tårna hela tiden tills jag vet om jag kommit med eller inte! Jag har fått så många nya vänner, några av mina bästa minnen och fått så mycket hjälp med min självkänsla! Det är en trygg punkt där allt och alla är bra och är som en enda familj!”

“En paus från vardagens problem och stress där man blir respekterad för den man är. En trygg plats att vara sig själv och bara ha kul!”

”Det har varit roligt och jag har fått vila mentalt.”

“Möjlighet att slappna av och ta en paus från verklighetens stress.”

Röster om Summer Camp 2021

”Lägret för mig har stor betydelse. Jag har haft problem med lite ångest och varenda gång jag är med på lägret så mår jag alltid så mycket bättre.”

”Jag tycker att lägret är jättemysig och alltid härlig stämning. Det är alltid väldigt kul att delta på lägret och man mår bra av att vara här.”

”Lägret har betyder sjukt mycket för mig då jag fått hur många underbara vänner som helst, fått ökat självförtroende och känner mig säkrare i min kropp och när jag pratar känner jag mig självsäker.”

”Lägret har fått mig att må bättre, både mentalt och fysiskt. Jag har också fått nya vänner.”

”Skönt att få ta det lugnt och släppa allt hemma och bara ha kul. Träffa nya kompisar och bara vara sig själv. Och väldigt kul att rida.”

”Det har varit kul och fått mig att tänka till om olika ämnen.”

”Man kan aldrig skratta mer än här!”

”Älskat lägret!”

”Nya vänner, minnen och upplevelser. Ett sätt att fly från verkligheten.”

”Jag har fått många nya vänner och att jag tror mer på mig själv och att jag kan mer än vad jag tror.”

Deltagare berättar med egna ord om betydelsen av lägret.