Self love

Självkänsla och självförtroende. Vad är skillnaden? Hur kan vi hantera livets med och motgångar? Vad gör att vi känner oss misslyckade? Handfasta praktiska övningar i att hitta dig själv, stå för den du är och älska dig oavsett! En workshop som bygger på glädje, utmaningar, personlig utveckling och skratt!

första hjälpen i stresshantering

Vad är stress? Hur hanterar jag stress på bästa sätt? Hur förebygger jag stress? Konkreta verktyg och praktiska övningar för att optimera stresshantering och förebygga skadlig långvarig stress.

motivera till förändring

Varför får jag inte till den förändring jag/vi vill? Hur får jag alla att jobba mot samma mål? Hur får jag fatt i den inre drivkraften? 

Här får du prova konkreta verktyg och ett antal succénycklar inom metakommunikation för att få till en lyckad förändringsprocess.

rör dig hjärna!

Här får du konkreta tips på hur du kan skapa balans i och mellan kroppens olika system. En workshop som vänder sig till dig som tror på människans egen förmåga att styra sitt liv. Du kommer bland annat få prova på olika rörelser som underlättar lärandet, skapar lugn och ro samt ger kraft och energi.

Övningarna passar de allra flesta. De som upplever något tecken på obalans i sitt system får ofta fina resultat av stimuleringen. Med obalans menas t.ex. stress, värk, oro, koncentrationssvårigheter, trötthet och depression.

Workshop

Varva teori och praktiska övningar individuellt och i grupp

Vi erbjuder workshops inom hälsa, förändringsprocesser och självkänsla.

Vi erbjuder oss att komma ut till er och hålla workshop på plats! Vilket är både enkelt och smidigt för er. Deltagarna behöver då inte lägga någon extra tid på att ta sig till och från workshopen. Vi håller workshops på dagtid, kvällar och helger. Allt efter ert önskemål!

Vi skräddarsyr även workshops efter kundens önskemål. Kontakta oss för mer info och offert.